Välkommen till MJs Nätstation/Welcome to MJs Netstation

Modelltågsnytt!
Nyhetssida för Tågsta Järnvägar där jag presenterar kortare nyheter och annan info om modelltågsverksamheten. Mer utförliggare info skrivs ibland på min blogg som finns här, med jämna mellanrum. På bloggen kan du välja kategorin "hobby" för att få fram alla mj-inlägg, om du vill. Utnyttja gärna delningsknapparna också. Det går även bra att kommentera inläggen om ni undrar något. Många aktuella bilder kan ses på Instagram. @martinj_55

Ny högerdel på Tågsta Järnvägar och lokservice!

2019-11-08

Under gårdagen genomfördes en mindre invigning av tågbanans nya lokstall och nya utseendet på högra delen av banan, där det skett en hel del omdaningar senaste veckan. Bilder finns på Instagram och nya översiktsbilder har även tagits och kommer upp här på hemsidan inom kort. Dessa finns uppe nu.

Tidigare i veckan besöktes MJ-Hobbyexperten för lite rälsinköp och mitt gröna Rc-lok lämnades in igen för andra gången på kort tid för att försöka hitta anledningen till att det gnisslar i ena körriktningen. Prognosen att lyckas känns sådär men vi hoppas på det bästa.

Antal kommentarer: 0

Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)