Välkommen till MJs Nätstation/Welcome to MJs Netstation

Modelltågsnytt!
Nyhetssida för Tågsta Järnvägar, där det presenteras aktuella och kommande nyheter & händelser kring min mj-verksamhet. Längre inlägg skrivs på bloggen som finns här, där ni även kan välja kategorin "hobby" för att se alla mj-relaterade inlägg, och aktuella bilder publiceras på Instagram med jämna mellanrum. Kommentera gärna inläggen nedan om ni undrar något. Kommentarer behöver godkännas av mig så dom syns inte direkt. Ha det bra.

Tågsta Järnvägar justerar inriktning och epok!

2021-01-02

Modelltågsverksamheten justerar sina epoker och delar upp den svenska och tyska trafiken, som hittills har trafikerats med gemensamma epoker. Svenska delen ska framöver återspegla gamla affärsverket Statens Järnvägar och därför trafikeras från epoken 60-tal till 90-tal och den tyska delen trafikeras från epoken 50-tal till 2000-tal.

Trafiken idag sker med enbart persontåg och tanken är därför att slopa dom två Green Cargo lok som finns i verksamheten. Det gröna Rc-loket är tänkt att ersättas av ett blått SJ lok av motsvarande modell genom byteshandel medans Re-loket är kvar tills vidare i väntan på nya besked.

En längre redogörelse över detta finns på min blogg. Se länk ovan.

Antal kommentarer: 0

Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)