Välkommen till MJs Nätstation/Welcome to MJs Netstation

Modelltågsnytt!
Nyhetssida för Tågsta Järnvägar, där det presenteras aktuella och kommande nyheter & händelser kring min mj-verksamhet. Längre inlägg skrivs på bloggen som finns här, där ni även kan välja kategorin "hobby" för att se alla mj-relaterade inlägg, och aktuella bilder publiceras på Instagram med jämna mellanrum. Kommentera gärna inläggen nedan om ni undrar något. Kommentarer behöver godkännas av mig så dom syns inte direkt. Ha det bra.

Landskapsarbete och väntan på rälsbuss!

2019-04-20

Ett första försök till landskapsarbete har gjorts med hjälp av cellplast och produkter från, främst, Woodland Scenics och lite från Noch. Detta var bara ett första test av materialet och gjordes utan någon som helst planering och resultatet kan väl närmast beskrivas som någon slags ökenlandskap. Nytt försök kommer göras inom kort och denna gång ska jag försöka planera lite i alla fall. Även på banan har spårområdet börjat fyllas ut en del med hjälp av stenar och växtlighet. Jag kommer inte att fylla ut helt och hållet men lite till blir det nog. Se bilder på Instagram. @martinj_55

I övrigt väntar jag på återkomsten av mitt rälsbusståg som befinner sig hos Märklin för dekoderreparation. Hoppas det återkommer snart.

Antal kommentarer: 0

Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)