Välkommen till MJs Nätstation/Welcome to MJs Netstation

Modelltågsnytt!
Nyhetssida för Tågsta Järnvägar där jag presenterar kortare nyheter och annan info om modelltågsverksamheten. Mer utförliggare info skrivs ibland på min blogg som finns här, med jämna mellanrum. På bloggen kan du välja kategorin "hobby" för att få fram alla mj-inlägg, om du vill. Utnyttja gärna delningsknapparna också. Det går även bra att kommentera inläggen om ni undrar något. Många aktuella bilder kan ses på Instagram. @martinj_55

Bangårdsombyggnad och slopad godstrafik!

2019-05-24

Planering har påbörjats för en eventuell kommande ombyggnad av Tågsta bangård med grundtanken att utöka antalet uppställningsspår från dagens tre till fyra. I samband med detta kommer också godstrafiken att slopas, för andra gången, då banan idag dels inte är gjord för godstrafik och att jag själv föredrar persontåg. Detta är, som sagt, på planeringsstadiet än så länge och inga beslut är tagna. Mer utförliggare info kring detta kommer på min blogg inom kort. Detta finns nu på bloggen.

En ny spårplan har även lagts till på modelltågens startsida här på hemsidan. Inga förändringar har dock skett utan det handlar bara om att göra den lite större och tydligare.

Antal kommentarer: 0

Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)