Välkommen till MJs Nätstation/Welcome to MJs Netstation

Modelltågsnytt!
Nyhetssida för Tågsta Järnvägar, där det presenteras aktuella och kommande nyheter & händelser kring min mj-verksamhet. Längre inlägg skrivs på bloggen som finns här, där ni även kan välja kategorin "hobby" för att se alla mj-relaterade inlägg, och aktuella bilder publiceras på Instagram med jämna mellanrum. Kommentera gärna inläggen nedan om ni undrar något. Kommentarer behöver godkännas av mig så dom syns inte direkt. Ha det bra.

Bangårdsombyggnad och slopad godstrafik!

2019-05-24

Planering har påbörjats för en eventuell kommande ombyggnad av Tågsta bangård med grundtanken att utöka antalet uppställningsspår från dagens tre till fyra. I samband med detta kommer också godstrafiken att slopas, för andra gången, då banan idag dels inte är gjord för godstrafik och att jag själv föredrar persontåg. Detta är, som sagt, på planeringsstadiet än så länge och inga beslut är tagna. Mer utförliggare info kring detta kommer på min blogg inom kort. Detta finns nu på bloggen.

En ny spårplan har även lagts till på modelltågens startsida här på hemsidan. Inga förändringar har dock skett utan det handlar bara om att göra den lite större och tydligare.

Antal kommentarer: 0

Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)