Välkommen till MJs Nätstation/Welcome to MJs Netstation

Modelltågsnytt!
Nyhetssida för Tågsta Järnvägar, där det presenteras aktuella och kommande nyheter & händelser kring min mj-verksamhet. Längre inlägg skrivs på bloggen som finns här, där ni även kan välja kategorin "hobby" för att se alla mj-relaterade inlägg, och aktuella bilder publiceras på Instagram med jämna mellanrum. Kommentera gärna inläggen nedan om ni undrar något. Kommentarer behöver godkännas av mig så dom syns inte direkt. Ha det bra.

Tjuvstart för januariprojekten.

2022-01-01

Som jag skrivit om i föregående inlägg så har jag köpt in två nya byggnader i form av en matbutik och ett pommesstånd. Båda dessa var tänkta som projekt för januari 2022 och alltså påbörjas i nästa vecka, men jag kunde inte hålla mig så jag satte ihop pommesståndet redan denna vecka. Detta berodde dels på att jag hade brist på sysselsättning och dels på att det var en liten byggnad så den gick snabbt att få ihop under en halv dag. Bild finns på Instagram om ni är intresserade.

Matbutiken däremot kommer påbörjas i nästa vecka och var pommesståndet ska stå är oklart i dagsläget men det löser jag när nya matbutiken är byggd och utplacerad på banan.

Antal kommentarer: 0

Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)