Välkommen till MJs Nätstation/Welcome to MJs Netstation

Modelltågsnytt!
Nyhetssida för Tågsta Järnvägar, där det presenteras aktuella och kommande nyheter & händelser kring min mj-verksamhet. Längre inlägg skrivs på bloggen som finns här, där ni även kan välja kategorin "hobby" för att se alla mj-relaterade inlägg, och aktuella bilder publiceras på Instagram med jämna mellanrum. Kommentera gärna inläggen nedan om ni undrar något. Kommentarer behöver godkännas av mig så dom syns inte direkt. Ha det bra.

Skylttillverkning klar.

2022-07-26

Tillverkningen av nya skyltar som nämndes i föregående inlägg är nu genomförd. Det handlar alltså dels om Tågsta Centrals stationshus som fått sina svartvita skyltar utbytta mot blågula, för att få lite mer färg på sig.
Den andra byggnaden som fått nya skyltar i samma färger är livsmedelsbutiken, men där handlar det inte bara om skyltbyte utan även om namnbyte. Den var ju tidigare en ICA-butik men har nu bytt till MJ:s Livs och alla kunder, nya som gamla, är välkomna dit. Dock blev skyltarna lite små trots att jag använde mallarna från dom tidigare ICA-skyltarna så det känns lite lustigt. Får se om jag gör om skyltarna senare.

Bilder finns på Instagram och svenskt mj-forum.

Antal kommentarer: 0

Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)