Välkommen till MJs Nätstation/Welcome to MJs Netstation

Modelltågsnytt!
Nyhetssida för Tågsta Järnvägar, där det presenteras aktuella och kommande nyheter & händelser kring min mj-verksamhet. Längre inlägg skrivs på bloggen som finns här, där ni även kan välja kategorin "hobby" för att se alla mj-relaterade inlägg, och aktuella bilder publiceras på Instagram med jämna mellanrum. Kommentera gärna inläggen nedan om ni undrar något. Kommentarer behöver godkännas av mig så dom syns inte direkt. Ha det bra.

Matbutik > Restaurang > matbutik.

2021-12-11

Nu kan man säga att den sista etappen i förändringen av tågbanan som pågått under dom senaste två åren är påbörjad.

Jag har köpt in en ny matbutik som ska överta hamburgerrestaurangens plats på banan. Restaurangen kommer i sin tur att överta platsen för dagens mindre matbutik nere i högra hörnet som i sin tur kommer att slopas. Detta kommer även påverka festplatsen vid butiken som kommer tas bort och vad som ska hända med den är oklart i dagsläget men tanken är att den ska återkomma på lämpligt ställe.
Jag har även köpt in ett pommesstånd då jag gillar pommes, men i dagsläget vet jag inte vart det ska placeras så det får jag återkomma till. Båda dessa nya matställen är inslagna och kommer öppnas igen till jul, så detta blir alltså projekt för januari.

Antal kommentarer: 0

Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)