Välkommen till MJs Nätstation/Welcome to MJs Netstation

Modelltågsnytt!
Nyhetssida för Tågsta Järnvägar, där det presenteras aktuella och kommande nyheter & händelser kring min mj-verksamhet. Längre inlägg skrivs på bloggen som finns här, där ni även kan välja kategorin "hobby" för att se alla mj-relaterade inlägg, och aktuella bilder publiceras på Instagram med jämna mellanrum. Kommentera gärna inläggen nedan om ni undrar något. Kommentarer behöver godkännas av mig så dom syns inte direkt. Ha det bra.

Förnyelsen fortsätter med höstprojekt: nytt stationshus!

2021-07-08

För tillfället går, i princip, all verksamhet på sparlåga här men samtidigt sker lite planering inför hösten då tanken är att fortsätta lite med förnyelsen av banan som pågått under dom senaste två åren. På högra delen tillkom lokstallet som ersatte tidigare industriområdet plus lite andra ommöbleringar och på vänstra/mittersta delen har vi nya bensinmacken och busstationen och sedan har det ju också tillkommit ett nytt spår på bangården.

Nästa projekt till hösten är ett nytt stationshus till Tågsta Central. Har länge planerat att byta ut det nuvarande och få bort godsdelen till förmån för ett stationshus med längre perrong och nu har jag hittat det stationshus som är tänkt att ersätta det nuvarande. Vad det blir får ni se senare i sommar/höst på Instagram. Det jag kan säga är att det nya stationshuset kommer från Kibri med planerad leverans tidigast i mitten på augusti.

Till dess får ni ha en fortsatt trevlig sommar.

Antal kommentarer: 0

Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)