Välkommen till MJs Nätstation/Welcome to MJs Netstation

Modelltågsnytt!
Nyhetssida för Tågsta Järnvägar, där det presenteras aktuella och kommande nyheter & händelser kring min mj-verksamhet. Längre inlägg skrivs på bloggen som finns här, där ni även kan välja kategorin "hobby" för att se alla mj-relaterade inlägg, och aktuella bilder publiceras på Instagram med jämna mellanrum. Kommentera gärna inläggen nedan om ni undrar något. Kommentarer behöver godkännas av mig så dom syns inte direkt. Ha det bra.

Utbyggnad, rond 2.

2024-06-15

Den senaste utbyggnaden av banan blev tyvärr inte så lyckad då jag inte limmade vinylgräsmattan från Woodland Scenics korrekt. Sedan kan man fundera på hur bra dessa speciallim är men det ska vi inte fördjupa oss i nu.

Detta ledde i alla fall till att nya delen tömdes, men för att slippa riva bort gamla gräsmattan så vände jag skivan upp och ner och den har idag försetts med ny gräsmatta på rulle från Faller och denna har limmats med Casco trälim. Det är så jag gjort tidigare och har då fungerat bra så jag hoppas det gör det även denna gång. Under dom närmaste dagarna är planen att banan ska återställas inkl lokstall, camping & festplats, och dessa kommer bli ungefär som tidigare. Därefter fortsätter arbetet med nya statstorget uppe i vänstra hörnet vilket också är påbörjat.

Sedan blir det kompletteringar med sten och växtlighet för att fylla ut områdena. Följ arbetet på Instagram och i viss mån Svenskt mj-forum.

På gamla delen har en ny restaurang övertagit lokstallets gamla plats och en ny paketterminal för DHL & DB Schenker har övertagit gamla restaurangens plats.

Ha det bra.

Tillägg: 240619.
Nya delen är återuppbyggd och kommer kompletteras lite då och då.

Antal kommentarer: 0

Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)