Välkommen till MJs Nätstation/Welcome to MJs Netstation

Modelltågsnytt!
Nyhetssida för Tågsta Järnvägar, där det presenteras aktuella och kommande nyheter & händelser kring min mj-verksamhet. Längre inlägg skrivs på bloggen som finns här, där ni även kan välja kategorin "hobby" för att se alla mj-relaterade inlägg, och aktuella bilder publiceras på Instagram med jämna mellanrum. Kommentera gärna inläggen nedan om ni undrar något. Kommentarer behöver godkännas av mig så dom syns inte direkt. Ha det bra.

Borttagning och förlängning.

2022-01-24

En nygammal ide har blivit aktuell igen och det handlar om att plocka bort spår 1 på huvudstationen Tågsta Central då jag känner att det inte behövs fyra spår på stationen utan räcker med tre. Anledningen till detta nu är för att kunna förlänga servicetågens uppställningsspår på bangården som är väldigt korta idag.
Borttagning av spår 1 samt flytt av alla räddnings- & stationsbyggnader till spår 2 som då blir nya spår 1 skulle ge en möjligt till förlängning av nämnda uppställningsspår. Utredning pågår just nu där för- & nackdelar vägs mot varandra.
Egentligen var ju tanken nu att ordna en ny plats för festplatsen och närmast till hands var att ersätta grillplatsen på campingen men detta projekt flyttas till sidospåret så länge och det ovan prioriteras nu före.
Illustration med bilder finns på Instagram och Svenskt mj-forum. Se länkgalleriet.

Antal kommentarer: 0

Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)