Välkommen till MJs Nätstation/Welcome to MJs Netstation

Modelltågsnytt!
Nyhetssida för Tågsta Järnvägar, där det presenteras aktuella och kommande nyheter & händelser kring min mj-verksamhet. Längre inlägg skrivs på bloggen som finns här, där ni även kan välja kategorin "hobby" för att se alla mj-relaterade inlägg, och aktuella bilder publiceras på Instagram med jämna mellanrum. Kommentera gärna inläggen nedan om ni undrar något. Kommentarer behöver godkännas av mig så dom syns inte direkt. Ha det bra.

Banjustering och översikter.

2022-02-18

Under gårdagen genomfördes en mindre banjustering vid vänstra utfarten på Tågsta Central. Växlarna 2 & 3 byttes ut och själva växelförbindelsen bytte riktning då detta ansågs ge bättre körmöjligheter ut från Tågsta central.

Det har även lagts till nya översiktsbilder dels på tågbanans startsida samt på dess separata bildsida för översiktsbilder här på sidan

Tidigare i veckan togs campingens grillplats bort och ett antal husvagnar flyttades till andra ställen på campingen. Den tidigare grillplatsen har övertagits av festplatsen som tidigare låg intill den gamla matbutiken i nedre högra hörnet, men som inte fick plats efter att hamburgerrestaurangen flyttat dit.

Antal kommentarer: 0

Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)