Välkommen till MJs Nätstation/Welcome to MJs Netstation

Modelltågsnytt!
Nyhetssida för Tågsta Järnvägar, där det presenteras aktuella och kommande nyheter & händelser kring min mj-verksamhet. Längre inlägg skrivs på bloggen som finns här, där ni även kan välja kategorin "hobby" för att se alla mj-relaterade inlägg, och aktuella bilder publiceras på Instagram med jämna mellanrum. Kommentera gärna inläggen nedan om ni undrar något. Kommentarer behöver godkännas av mig så dom syns inte direkt. Ha det bra.

Körkontroller och banarbetsmaskiner!

2019-06-21

Mina nyare körkontroller, Mobile stations 3, har tagits ur tjänst tills vidare p.g.a bristande funktionalitet. Kort sagt, så bedöms dom inte vara säkra att använda längre utan har lämnats in för reparation och sänts vidare till Märklin i Tyskland. Detta innebar ett trafikavbrott för tågtrafiken men som ändå blev ganska kortvarigt då äldre körutrustning fanns tillgänglig och kunde sättas in för att återuppta trafiken igen.

För c:a en vecka sedan fick Tågsta Järnvägar sin första banarbetsmaskin i form av en dynamisk spårstabilisator. Detta är första steget i TJ:s arbete med att modernisera arbetsmetoderna i samband med banarbeten. Ett arbetsfordon till är beställt i form av en stoppningsmaskin, tror jag det hette, och som beräknas levereras inom kort.

Antal kommentarer: 0

Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)