Välkommen till MJs Nätstation/Welcome to MJs Netstation

Modelltågsnytt!
Nyhetssida för Tågsta Järnvägar, där det presenteras aktuella och kommande nyheter & händelser kring min mj-verksamhet. Längre inlägg skrivs på bloggen som finns här, där ni även kan välja kategorin "hobby" för att se alla mj-relaterade inlägg, och aktuella bilder publiceras på Instagram med jämna mellanrum. Kommentera gärna inläggen nedan om ni undrar något. Kommentarer behöver godkännas av mig så dom syns inte direkt. Ha det bra.

Utbyggnad av tågbanan?

2024-02-09

Efter att ha övervägt att lägga ner modelltågshobbyn i år p.g.a bristande intresse, bristande kunskaper i lokservice och dåliga utvecklingsmöjligheter så finns det nu en liten ljusning i sikte.

Nya planen är att utnyttja utrymmet bakom min tv genom att helt enkelt flytta fram tv-bänken en bit och genomföra en mindre utbyggnad av banan där bakom. Då jag inte är någon hantverkare och för att göra det hyfsat enkelt för mig så är tanken att köpa in ett mindre bord att placera bakom tv:n och planen just nu är en delvis dold uppställningsbangård för vagnar m.m. Det kan säkert bli något mer också men det får vi se längre fram i vår. Lite spårplanering har påbörjats för att få lite hum om vad jag ska göra men hur det blir får vi se senare.

Följ detta projekt på Instagram och lite också på Svenskt mj-forum. Just nu kommer det inte hända så mycket utan det blir nog lite längre fram under våren/sommaren.

Aktuell spårplan och översiktsbild finns på tågbanans startsida här.

Ha det bra.

Antal kommentarer: 0

Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)