Välkommen till MJs Nätstation/Welcome to MJs Netstation

Modelltågsnytt!
Nyhetssida för Tågsta Järnvägar, där det presenteras aktuella och kommande nyheter & händelser kring min mj-verksamhet. Längre inlägg skrivs på bloggen som finns här, där ni även kan välja kategorin "hobby" för att se alla mj-relaterade inlägg, och aktuella bilder publiceras på Instagram med jämna mellanrum. Kommentera gärna inläggen nedan om ni undrar något. Kommentarer behöver godkännas av mig så dom syns inte direkt. Ha det bra.

Lokstall, bangård och spårjustering.

2019-11-01

Tågsta Järnvägars nya lokstall är nu färdigställt och utplacerat på banan. I samband med detta skedde också en mindre justering av bangården och ny växelgata byggdes i högra änden som anpassades till nya lokstallet. Nu återstår en del arbete med kringområdet och sedan är det planerat för en liten invigning under nästa vecka.

I och med detta så kommer inte spår 3 på bangården användas för uppställning längre då spåret behövs som tillfartsspår till lokstallet. I stället kommer spår 4 på Tågsta Central att användas mer för uppställning av tåg. Bilder och filmklipp finns på Instargram.

Antal kommentarer: 0

Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)