Välkommen till MJs Nätstation/Welcome to MJs Netstation

Modelltågsnytt!
Nyhetssida för Tågsta Järnvägar där jag presenterar kortare nyheter och annan info om modelltågsverksamheten. Mer utförliggare info skrivs ibland på min blogg som finns här, med jämna mellanrum. På bloggen kan du välja kategorin "hobby" för att få fram alla mj-inlägg, om du vill. Utnyttja gärna delningsknapparna också. Det går även bra att kommentera inläggen om ni undrar något. Många aktuella bilder kan ses på Instagram. @martinj_55

Lokstall, bangård och spårjustering.

2019-11-01

Tågsta Järnvägars nya lokstall är nu färdigställt och utplacerat på banan. I samband med detta skedde också en mindre justering av bangården och ny växelgata byggdes i högra änden som anpassades till nya lokstallet. Nu återstår en del arbete med kringområdet och sedan är det planerat för en liten invigning under nästa vecka.

I och med detta så kommer inte spår 3 på bangården användas för uppställning längre då spåret behövs som tillfartsspår till lokstallet. I stället kommer spår 4 på Tågsta Central att användas mer för uppställning av tåg. Bilder och filmklipp finns på Instargram.

Antal kommentarer: 0

Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)