Välkommen till MJs Nätstation/Welcome to MJs Netstation

Modelltågsnytt!
Nyhetssida för Tågsta Järnvägar, där det presenteras aktuella och kommande nyheter & händelser kring min mj-verksamhet. Längre inlägg skrivs på bloggen som finns här, där ni även kan välja kategorin "hobby" för att se alla mj-relaterade inlägg, och aktuella bilder publiceras på Instagram med jämna mellanrum. Kommentera gärna inläggen nedan om ni undrar något. Kommentarer behöver godkännas av mig så dom syns inte direkt. Ha det bra.

Banombyggnad

2022-01-26

En mindre banombyggnad har skett.

Spår 1 på huvudstationen Tågsta Central har rivits och alla stations- & räddningsbyggnader har flyttats mot spår 2 som blivit nya spår 1. Ett antal växlar och nya växelförbindelser har tillkommit i båda ändar på stationen.

Delar av bangården har rivits och återställts i en lite annan tappning. Uppställningsspåren för servicetågen har förlängts något för att ge dessa lite mer utrymme.

En ny spårplan finns nu på tågbanans startsida här på hemsidan och lite senare kommer även nya översiktsbilder. Bilder från senaste ombyggnaden finns på Svenskt mj-forum och Instagram. Se länkgalleriet.

Antal kommentarer: 0

Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)