Välkommen till MJs Nätstation/Welcome to MJs Netstation

Modelltågsnytt!
Nyhetssida för Tågsta Järnvägar, där det presenteras aktuella och kommande nyheter & händelser kring min mj-verksamhet. Längre inlägg skrivs på bloggen som finns här, där ni även kan välja kategorin "hobby" för att se alla mj-relaterade inlägg, och aktuella bilder publiceras på Instagram med jämna mellanrum. Kommentera gärna inläggen nedan om ni undrar något. Kommentarer behöver godkännas av mig så dom syns inte direkt. Ha det bra.

Körkontroller, dekoderproblem och växtlighet!

2019-03-24

Mina körkontroller MS 3 används återigen sedan en tid tillbaka, men nu med lånad anslutningsutrustning i väntan på att ny beställd anslutningsbox kommer. Det är lite småstrul fortfarande men bättre än tidigare.
Har haft lite problem med läsning av MFX-dekodrar då körkontrollen inte kunnat läsa dessa, vilket har gjort att mitt rälsbusståg har skickats till Märklin för reparation. Fick även samma problem med T44:an men där löste det sig så det loket går som det ska.
Nya tankar har kommit upp om att eventuellt smycka ut lite längs med spåren på banan för att på det sättet få lite mer terräng kring spåren. Tanken är eventuellt några mindre växter, buskar eller något sådant. Vi får se om/när det blir något av detta men jag ska kolla runt lite.

Antal kommentarer: 0

Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)