Välkommen till MJs Nätstation/Welcome to MJs Netstation

Modelltågsnytt!
Nyhetssida för Tågsta Järnvägar, där det presenteras aktuella och kommande nyheter & händelser kring min mj-verksamhet. Längre inlägg skrivs på bloggen som finns här, där ni även kan välja kategorin "hobby" för att se alla mj-relaterade inlägg, och aktuella bilder publiceras på Instagram med jämna mellanrum. Kommentera gärna inläggen nedan om ni undrar något. Kommentarer behöver godkännas av mig så dom syns inte direkt. Ha det bra.

Bangårdsjustering och presentationsfilm.

2023-04-09

Tidigare under denna vecka gjordes en mindre justering av bangården som innefattade en ny växelförbindelse mellan spår 3 & 4 framför lokstallet för att man ska kunna köra direkt mellan detta och uppställda vagnar. Detta innebar dels att antalet växlar utökades från 21 till 22 st samt att en 3-vägsväxel återkom i banan igen.

Under veckan fotograferades också samtliga trafiktåg på tågbanan inför en ny presentationsfilm i bildform som nu har publicerats på Youtube. Tyvärr fotades alla tåg lodrätt istället för vågrätt så bilderna tar inte upp hela bilden men det får vara så helt enkelt. Länk till min youtubekanal finns i länkgalleriet eller gå in på youtube och sök på Tågsta Järnvägar.

Ha det bra.

Antal kommentarer: 0

Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)