Välkommen till MJs Nätstation/Welcome to MJs Netstation

Modelltågsnytt!
Nyhetssida för Tågsta Järnvägar där jag presenterar kortare nyheter och annan info om modelltågsverksamheten. Mer utförliggare info skrivs ibland på min blogg som finns här, med jämna mellanrum. På bloggen kan du välja kategorin "hobby" för att få fram alla mj-inlägg, om du vill. Utnyttja gärna delningsknapparna också. Det går även bra att kommentera inläggen om ni undrar något. Många aktuella bilder kan ses på Instagram. @martinj_55

Provkörning, lokstall och ombyggnad!

2019-10-06

Mitt gröna Rc-lok hämtades hem från MJ-Hobbyexperten för några dagar sedan och provkörning skedde i fredags. Inga fel hade hittats enligt reparatören och vid provkörning under fredagen fortsatte gnisslandet, men som tidigare bara i ena riktningen vilket gör mig fundersam.

Som avslöjats på Instagram så kommer industriområdet på tågbanans högra del att avvecklas och ersättas av ett nytt lokstall som är ett väldigt efterlängtat objekt för modelltågsverksamheten. Mer info på tågbanans startsida och bygget av lokstallet kan följas på Instagram.

Punkten ovan innebär också en mindre förändring av utfarten från bangården, som kommer behöva flytta i sidled. Exakt hur detta kommer bli får vi se när lokstallet är klart och ska ut på banan. Dessutom kommer spår 4 på Tågsta Central troligtvis att få agera mer uppställningsspår framöver men exakt hur spåranvändningen ska bli får vi, som sagt, se när arbetet med högra delen är klart.

Antal kommentarer: 0

Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)