Välkommen till MJs Nätstation/Welcome to MJs Netstation

Modelltågsnytt!
Nyhetssida för Tågsta Järnvägar, där det presenteras aktuella och kommande nyheter & händelser kring min mj-verksamhet. Längre inlägg skrivs på bloggen som finns här, där ni även kan välja kategorin "hobby" för att se alla mj-relaterade inlägg, och aktuella bilder publiceras på Instagram med jämna mellanrum. Kommentera gärna inläggen nedan om ni undrar något. Kommentarer behöver godkännas av mig så dom syns inte direkt. Ha det bra.

Provkörning, lokstall och ombyggnad!

2019-10-06

Mitt gröna Rc-lok hämtades hem från MJ-Hobbyexperten för några dagar sedan och provkörning skedde i fredags. Inga fel hade hittats enligt reparatören och vid provkörning under fredagen fortsatte gnisslandet, men som tidigare bara i ena riktningen vilket gör mig fundersam.

Som avslöjats på Instagram så kommer industriområdet på tågbanans högra del att avvecklas och ersättas av ett nytt lokstall som är ett väldigt efterlängtat objekt för modelltågsverksamheten. Mer info på tågbanans startsida och bygget av lokstallet kan följas på Instagram.

Punkten ovan innebär också en mindre förändring av utfarten från bangården, som kommer behöva flytta i sidled. Exakt hur detta kommer bli får vi se när lokstallet är klart och ska ut på banan. Dessutom kommer spår 4 på Tågsta Central troligtvis att få agera mer uppställningsspår framöver men exakt hur spåranvändningen ska bli får vi, som sagt, se när arbetet med högra delen är klart.

Antal kommentarer: 0

Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)