Välkommen till MJs Nätstation/Welcome to MJs Netstation

Modelltågsnytt!
Nyhetssida för Tågsta Järnvägar, där det presenteras aktuella och kommande nyheter & händelser kring min mj-verksamhet. Längre inlägg skrivs på bloggen som finns här, där ni även kan välja kategorin "hobby" för att se alla mj-relaterade inlägg, och aktuella bilder publiceras på Instagram med jämna mellanrum. Kommentera gärna inläggen nedan om ni undrar något. Kommentarer behöver godkännas av mig så dom syns inte direkt. Ha det bra.

Delvis misslyckad utbyggnad.

2024-05-04

Den senaste utbyggnaden av Tågsta Järnvägar med en ny sektion på banans vänstra del har tyvärr inte blivit så bra som jag hoppades. Det blev inte helt rätt när den nya gräsmattan av vinyl limmades vilket gör att den inte fäster överallt som den ska. Detta innebär således att jag står mellan valen att låta det vara som det är eller tömma hela nya delen, riva upp gräsmattan och göra om jobbet.

Att behöva göra om allt låter ju inte så kul men det är det alternativet jag har men om det blir med samma eller annan gräsmatta får vi se i så fall. Se Instagram för senaste nytt.

Ha det bra.

Antal kommentarer: 0

Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)