Välkommen till MJs Nätstation/Welcome to MJs Netstation

Modelltågsnytt!
Nyhetssida för Tågsta Järnvägar, där det presenteras aktuella och kommande nyheter & händelser kring min mj-verksamhet. Längre inlägg skrivs på bloggen som finns här, där ni även kan välja kategorin "hobby" för att se alla mj-relaterade inlägg, och aktuella bilder publiceras på Instagram med jämna mellanrum. Kommentera gärna inläggen nedan om ni undrar något. Kommentarer behöver godkännas av mig så dom syns inte direkt. Ha det bra.

Inrett ställverk och rälsbuss på service.

2023-05-20

Det nya ställverkshuset var ju en punkt på den tidigare vinterprojektlistan. Nu har ställverket försetts med inredning och personal och kan därmed tas i bruk på "riktigt". Det kändes också som det blev lite mer levande nu än innan när det bara var ett stort tomt rum invändigt. Bilder finns på Svenskt mj-forum och Instagram.

I övrigt kommer det inte ske så mycket mer större saker den närmaste tiden för det finns ingen plats ändå, utan det blir mest småsaker och sådant som behöver fixas och motionering av tågen.

I samband med mitt besök hos MJ-Hobbyexperten under gårdagen lämnade jag även in mitt rälsbusståg för service och byte av slirskydd. Den sistnämnda punkten borde egentligen kunna skötas hemma men i detta fall skulle det bli ett ganska avancerat jobb så jag valde att överlåta det till mer kunniga personer.

Antal kommentarer: 0

Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)