Välkommen till MJs Nätstation/Welcome to MJs Netstation

Modelltågsnytt!
Nyhetssida för Tågsta Järnvägar, där det presenteras aktuella och kommande nyheter & händelser kring min mj-verksamhet. Längre inlägg skrivs på bloggen som finns här, där ni även kan välja kategorin "hobby" för att se alla mj-relaterade inlägg, och aktuella bilder publiceras på Instagram med jämna mellanrum. Kommentera gärna inläggen nedan om ni undrar något. Kommentarer behöver godkännas av mig så dom syns inte direkt. Ha det bra.

Nya stationshuset och kanske ny restaurang senare.

2021-10-05

Det har ju skett en hel del på Tågsta Järnvägar under det senaste 1 ½ året och det nyaste är ju nya stationshuset på Tågsta central. Efter dess färdigställande för några veckor sedan har en del kompletteringar gjorts i form av skyltar, flaggstång på taket, lite folkliv på gatusidan och nu senast har det tillkommit trappa och ramp mellan dess plattform och stationstorget då det nya stationshuset hade en något högre plattform än det gamla. Bilder på allt detta finns på Instagram och Svenskt mj-forum.

Detta innebär inte att förnyelsearbetet är helt över då det ännu finns en byggnad som jag vill byta ut i framtiden och det handlar om McDonald´s restaurangen då jag gärna vill ha en mer svenskliknande restaurang. Det finns andra restauranger att köpa som man sedan kan förse med egna skyltar men hur det blir med detta får jag återkomma till senare i vinter.

Antal kommentarer: 0

Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)