Välkommen till MJs Nätstation/Welcome to MJs Netstation

Modelltågsnytt!
Nyhetssida för Tågsta Järnvägar, där det presenteras aktuella och kommande nyheter & händelser kring min mj-verksamhet. Längre inlägg skrivs på bloggen som finns här, där ni även kan välja kategorin "hobby" för att se alla mj-relaterade inlägg, och aktuella bilder publiceras på Instagram med jämna mellanrum. Kommentera gärna inläggen nedan om ni undrar något. Kommentarer behöver godkännas av mig så dom syns inte direkt. Ha det bra.

Ut- & ombyggnad gjord.

2024-04-14

En utbyggnad av Tågsta Järnvägar har nu skett med en ny sektion på banans vänstra del där det blivit nya uppställningsplatser för vagnar, lok, flytt av lokstall dit omdragning av ytterslingan som går ut där numera.

En mindre ombyggnad har även skett på gamla bangården där dom tidigare lokstallsspåren och ett av postspåren har rivits. Gamla bangården har alltså gått från sex till fem spår. På lokstallets gamla område kommer en ny restaurang att placeras. Den nuvarande restaurangen i nedre högra hörnet slopas och ersätts av en ny mindre distributionscentral för DB Schenker och DHL, som flyttar dit från macken.

Andra former av kompletterande arbeten återstår även på nya sektionen så det kommer hända mer den närmaste tiden. Se Instagram för dom senaste detaljerna.

Ha det bra.

Antal kommentarer: 0

Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)