Välkommen till MJs Nätstation/Welcome to MJs Netstation

Modelltågsnytt!
Nyhetssida för Tågsta Järnvägar, där det presenteras aktuella och kommande nyheter & händelser kring min mj-verksamhet. Längre inlägg skrivs på bloggen som finns här, där ni även kan välja kategorin "hobby" för att se alla mj-relaterade inlägg, och aktuella bilder publiceras på Instagram med jämna mellanrum. Kommentera gärna inläggen nedan om ni undrar något. Kommentarer behöver godkännas av mig så dom syns inte direkt. Ha det bra.

Avveckling av banavdelningen och kommande postterminal!

2022-10-28

Sedan tidigare har jag planerat att slopa min banavdelning och dess arbetståg för att fokusera helt på persontrafiken. Ett undantag är posttåget men mer om posten i nästa stycke.
Avvecklingen av banavdelningen pågår just nu och kran- & flakvagnar säljs på Tradera. Några vagnar är redan sålda och resten läggs ut idag och i nästa vecka.

Tanken är sedan att göra om banförrådet till någon form av postterminal. I detta har jag även blandat in räddningsstationen som ju ligger strax intill. Den börjar kännas lite liten och tanken är därför att byta ut den och då har jag också fått iden att köpa in en ny byggnad som inrymmer både räddningsstation och postkontor. Då platsbrist råder i vanlig ordning så har jag inte hittat någon passande byggnad ännu men jag letar på.
Planeringen för detta pågår men själva arbetet kommer starta senare i vinter.

Antal kommentarer: 0

Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)